top of page

IT-TUKIPALVELUT PK-YRITYKSILLE

LM Mikrotuki tarjoaa IT-tuki- ja ylläpitopalveluita kaikille yrittäjille, olit sitten vasta aloittamassa tai kokenut konkari. Me ymmärrämme, että yrityksesi tarpeet ovat yksilöllisiä, ja siksi tarjoamme räätälöityjä palveluita vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Haluamme auttaa yritystäsi toimimaan mahdollisimman tuottavasti ja tehokkaasti tarjoamalla nopeaa ja asiakaslähtöistä IT-tukea.

 

Ulkoistamalla IT-tukipalvelut meille, voit keskittyä rauhassa yrityksesi ydintoimintoihin ja kehittämiseen. Me hoidamme IT-puolen ja varmistamme, että kaikki järjestelmät ovat kunnossa ja toimivat optimaalisesti

LM Mikrotuki IT-Tukesi

TIETOTURVA

Tietoturva on tärkeä osa pk-yrityksen toimintaa, sillä se vaikuttaa yrityksen kokonaisturvallisuuteen, riskienhallintaan ja kilpailukykyyn. Tietoturvan laiminlyönti voi aiheuttaa vakavia seurauksia yritykselle, kuten tietomurtoja, tietovuotoja, maineen menetystä tai taloudellisia vahinkoja.

2

IT-TUKI JA YLLÄPITO

Meidän IT-tukipalvelut ja ylläpitopalvelut ovat kustannustehokkaita ja räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan, jolloin voit säästää aikaa ja rahaa.

3

VARMUUSKOPIOINTI

Varmuuskopiointipalvelumme varmistavat, että yrityksesi arvokkaat tiedot ovat turvassa ja aina saatavilla, jolloin voit luottaa siihen, että liiketoimintasi jatkuu häiriöttömästi.

4

INTERNETSIVUT

Internet-sivut ovat tärkeä osa pk-yrityksen markkinointia, sillä ne toimivat usein ensimmäisenä kosketuspintana potentiaalisiin asiakkaisiin.

Abstract Futuristic Background_edited.jpg
bottom of page